Vælg de rette havestole til terrassen

Sommerhalvåret er lige startet, og vi er begyndt at finde havemøblerne frem efter en lang vinterperiode, hvor der ikke har været meget brug for havestole og haveborde. Måske tilhører du den del af befolkningen, der har ældre og nedslidte havemøbler, eller blot står og mangler haveborde og havestole? Du har måske brug for nye havemøbler til sommerhuset, kolonihaven, altanen eller terrassen, og så bør du overveje, hvilke havemøbler der giver mest værdi for pengene. Du kan især finde priser og inspiration til nye havemøbler på nettet, hvor der findes masser af webshops med gode tilbud på både haveborde og havestole samt andre former for havemøbler.

Hvad bør jeg overveje ved køb af havemøbler?

De mest udbredte havemøbler er:

  • Haveborde
  • Havestole
  • Parasoller
  • Havebænke
  • Havesofaer

Du kan finde masser af forskellige størrelser og udformninger på havemøbler, og de kan endda svinge meget i pris, der især afhænger af det valgte fremstillingsmateriale, men også designet kan være afgørende. De mest populære materialer til havemøbler er vedligeholdelsesfrie modeller i rattan, plast samt aluminium. Der kan ofte fås hynder til både stole og sofaer, der kan gøre møblerne endnu mere komfortable. Møbler i teaktræ og mahogni er også meget udbredte, da disse ædle træsorter ikke er modtagelige for mug, råd og svamp på grund af deres høje tæthed.

De fleste havemøbler skal blot tørres over med en fugtig klud i ny og næ, mens teaktræ møbler skal have en oliebehandling 1-2 gange om året, så de dels er bedre beskyttet, men også for at bevare den flotte gyldne farve, der kan falme, hvis de ofte er i solen. Mange havestole er så praktiske, at de nemt kan enten stables eller foldes sammen, sådan så de ikke fylder meget. Dette er smart, både når de skal opmagasineres i vinterperioden, men også når de skal tages med i sommerhus eller i campingvognen.

Find gode tilbud på nettet

Før du render ud og køber nye havemøbler, bør du lige undersøge markedet først, så du kender mulighederne og prisniveauet. Du har sikkert gjort dig nogle overvejelser om prisniveauet og materialet, så du nogenlunde ved, hvad du leder efter. Så er det nemlig nemt for dig at gå på nettet og søge efter egnede haveborde og havestole til netop dit behov. Du kan finde et stort udvalg af haveborde og havestole hos webshoppen Mandalay, der har moderne havemøbler i god kvalitet i alle prisniveauer.