Teaktræ er altid et populært valg til udendørs møbler, herunder haveborde. Folk kan godt lide at købe et sæt, der kan håndtere flere gæster på én gang. Det handler ikke kun om, at det er hyggeligt at have et sæt udendørs møbler i din baghave, men også om hvordan folk nyder fordelene ved teaktræ som deres udendørs møbler. Læs mere om fordelene ved haveborde og havemøbler i teaktræ nedenfor.

5 fede fordele ved haveborde i teaktræ

 1. Fremragende holdbarhed
  Teaktræ kommer fra rigtigt modent teaktræ. Den naturlige karakter af dette træ er allerede stor, så det vil udholde sig under hårde vejrforhold. Du kan lægge tunge ting på toppen af ​​det, og dit havebord i teaktræ vil sagtens kunne tåle det.
 2. Nem rengøring
  Med den seneste efterbehandling er det nemt at rengøre det. Enkel aftørring er allerede nok. Pletter kræver mere behandling ved brug af bagepulver og varmt vand.
 3. Pålidelig styrke
  At være et meget stærkt materiale vil tjene godt, når du inviterer mange mennesker på én gang. Hvis du har et stort havebord i teaktræ sammen med stole, vil det ikke tage skade af det.
 4. Lavpris vedligeholdelse
  Den naturlige holdbarhed og styrke bidrager allerede meget til kvaliteten. Derfor behøver vi måske ikke at reparere alt, men give det en stor rengøring en gang om måneden.
 5. Vejrbestandig
  Hvis dine udendørs møbler er lavet af teaktræ, behøver du ikke at opbevare dem indendørs om vinteren.

Køb teak træs haveborde til terrassen

Du kan finde smukke haveborde i teaktræ hos Mandalay i større og mindre versioner. Du kan uden tvivl finde noget, der vil falde lige i din smag og passe til dine behov.