Hvis du har en have eller et jordstykke tilknyttet din bolig, så bør du overveje at investere i et drivhus, da investeringen er minimal, hvorimod udbyttet kan blive stort. Ofte har en eller flere i familien grønne fingre i forvejen, eller også kan I på kort tid lære, hvordan blomster, planter og andre vækster kan trives i jeres nye drivhus.

Du kan faktisk købe et mindre drivhus for få hundrede kroner, mens store professionelle drivhuse med avancerede styresystemer koster flere tusinde kroner. I bør vælge et passende drivhus, der passer til jeres forventede behov, men I bør selvfølgelig først afgøre, hvilken type drivhus, der bedst passer til jeres behov. Der findes endda mindre drivhuse på markedet, der passer perfekt ind op en altan, så alle husstande kan altså have glæde af et drivhus.

Typer af drivhuse på markedet

Du kan købe et drivhus i flere størrelser, i forskellige materialer og med forskellige typer tilbehør, og det giver jo mange muligheder at vælge imellem. Et drivhus bliver ofte fremstillet i 3 overordnede kategorier efter deres materialevalg.

Drivhuse fremstilles normalt i:

  1. Aluminium.
  2. Galvaniseret stål.
  3. Kunststof.

Disse materialer er alle holdbare og beskyttede mod vejrlig, og de kan alle kombineres med glas- eller plexiglas plader, der kan holde på varmen og beskytte mod frosten. I kan jo dyrke så mange forskellige typer grønsager i et drivhus herunder jordbær, kartofler, agurker, radiser, tomater, krydderiplanter, blomster samt mange andre typer vækster.

Der kan spares flere tusinde kroner årligt, hvis I dyrker meget i jeres drivhus, og husk på at det er økologisk. Derfor kan jo være en god investering at anskaffe sig et passende drivhus til haven, således I dels kan få en praktisk hobby men også glæde jer over en lang række nytteplanter, der kan sænke jeres madbudget.

Jeres drivhus vil kunne tjene sig selv hjem på få år, og et godt drivhus kan jo holde i mange år, så investeringen er ganske god. Det kan muligvis være praktisk og smart at få et drivhus med automatisk vinduesåbner, der kan sørge for regelmæssig udluftning og temperaturstyring, og der findes også selvvandings systemer, der gør pasningen til en nem leg.

Du får mest drivhus på nettet

Efterhånden kan de fleste varer købes i en webshop på nettet, og det gælder også drivhuse. En webshop har nemlig mange fordele frem for de fysiske butikker, da webshoppen ofte har meget færre udgifter til husleje og personale, og en webshop har ofte et større udvalg samt lavere priser til forbrugeren. Du kan finde et perfekt drivhus på webshoppen Tectake, der nemlig har et stort udvalg af drivhuse i høj kvalitet men til små priser.

At handle online på en webshop er både nemt og hurtigt, og du får som regel markedets bedste priser, og endeligt har du endda 14 dages fuld returret, så der er flest fordele ved at handle på nettet frem for at tage i byggemarkeder og havecentre for at se på et drivhus til haven.