Skab mere personlighed med spisestuestole

 

Mange moderne hjem går mere og mere væk fra de rene linjer, store hvide rum og den minimalistiske indretning. Nu vil folk nemlig i højere grad have mere personlighed, hygge og kvalitet ind i hjemmet, hvilket betyder at mange møbler er udskiftet med nogle mere bastante træmøbler, der kan holde til en hel del mere end for eksempel en bordplade i melamin eller glas. En anden måde at skabe mere personlighed og charme i hjemmet på er ved at blande sine spisestuestole, således at man har flere forskellige slags. Det er blevet enormt populært blandt bloggere, der skriver om boligindretning og bolig interiør, hvor man ofte ser et miks match af spisestuestole, hvilket netop skaber mere liv og charme.

Plankeborde hitter

En anden ting der er ustyrlig populært lige nu, er plankebordene. Her kommer de rå og naturlige materialer igen ind i billedet. Det er for det meste et rimelig enkelt møbel, men det har et mere personligt præg, da to borde sjældent vil være helt ens. Derudover kan de også blive fremstillet på bestemte mål, med forskellige stel og træsorter.

Og det er nemlig lige præcis kombinationen af plankeborde og denne blanding af moderne spisestuestole, der ses på de sociale medier, når man leder efter boligtrends. Så har du været lidt træt af dine spisestuestole, så kan det være du kun skal overveje at skifte et par stykker af dem ud. På den måde sparer man penge, samtidig med at man alligevel får noget nyt ind i hjemmet, der kan give et friskt pust.

Køb moderne spisestuestole her

ILVA og IDEmøbler er to rigtig gode bud på bolighuse, der har et stort udvalg af moderne spisestuestole i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Sortimentet kan både findes i deres webshops og i butikkerne, hvis man gerne lige vil teste stolene, inden man fluks kaster sig ud i et køb. Det er selvfølgelig også muligt at returnere sine varer, men der er jo ingen grund til bare at handle ind, hvis man er i tvivl. Er man derimod sikker i sin sag, er onlineshopping en rigtig rar måde at handle på.

Billede: madame.furie

Billede: Dai Lygad