Det kan dels være temmelig kostbart at skulle købe kasser og reolsystemer af plast og metal, når man skal indrette praktiske hyldesystemer i hjemmet. Mange gange er udvalget ikke så stort, men der findes så den mulighed at anvende æsker af kraftig pap. Der findes både reolæsker og arkivkasser i mange størrelser til ethvert formål, så man kan nemmere få styr på sine papirer, kontorartikler og løse genstande, man gerne vil holde orden i.

Tilpas selv størrelsen af reolsystemet

Som nævnt kan man alle steder have glæde af et passende hyldesystem, når man skal holde orden på tingene, og det gælder for eksempel både på børneværelserne, køkkenet, kontoret og i garagen samt andre steder, hvor man har brug for at gemme mindre sager af vejen på en passende måde. Det er både billigt og effektivt at anvende papæsker til formålet, da disse ofte kan stables og bøjes helt efter behov. Hvis man er handyman og praktisk anlagt, så kan man endda forbedre mange systemer, idet man dels kan tilpasse disses størrelse ved at tilskære deres format, så de passer helt præcist til formålet. Man kan ofte gøre dette ved hjælp af en skarp hobbykniv eller en saks, og hvis det skal være helt nøjagtigt, så bør man forinden afmærke stedet med en tynd streg, hvorefter man nænsomt afskærer de uønskede materiale. Man kan endda tage et stykke træ til hjælp, således man anvender dette som støtte, når man lader hobbykniven afskære materialet. Når man har tilskåret alle enhederne, så kan man eventuelt lime hver enkelt sektion sammen med en holdbar universal lim til formålet, da dette vil afstive reolsystemet betydeligt, hvilket giver det en lang levetid.

Hvor køber man passende pap emballage?

Det er ofte for dyrt at købe pap emballage i boghandlen eller i kontorforsyningen, og i supermarkeder og byggemarkeder er udvalget ikke særligt stort, så det nemmeste og billigste er at handle online i en webshop, idet her dels er et kæmpe stort udvalg, og dels er priserne her væsentligt lavere. Man kan finde priser og inspiration hos DS Smith, der er en af Danmarks største grossister af emballage, og her handler både private og firmaer. Det er både nemt og hurtigt at handle online i en webshop, da man desuden sparer tid og transportudgifter, og det er hurtigt at finde frem til de ønskede varer, som kan modtages med post dagen efter.