Find et funktionelt og moderne tv-bord

Tv’et er ofte stuens samlingspunkt, så hvorfor ikke gøre tv’et den ære og sammensætte det med et flot tv-bord. Et tv-bord behøver nemlig ikke kun at fungere som funktionel opbevaring, hvor man kan gemme ledninger, fjernbetjeninger, dvd’er osv. væk.

Man kan ligeså godt få det bedste ud af det og finde et flot tv-bord, der afspejler stilen i resten af hjemmet.

 

Tv-bordet er prikken over i’et

ILVA gør det nemt for dig at finde et unikt tv-bord, der kan være med til at skabe en rød tråd i stuen. Hos ILVA finder du nemlig ikke kun funktionelle tv-borde. Du finder også smarte tv-borde med unikke designdetaljer, der gør det til et interessant møbel.

Har du mange hvide møbler kan du vælge at køre stilen videre med et hvidt tv-bord. Du kan også vælge at bryde atmosfæren lidt ved at vælge et tv-bord i en anden farve eller materiale, hvilket vil skabe en god dynamik og lidt mere liv i rummet. Sputnik og Why Wood har lavet nogle rigtig flotte tv-borde, der passer godt til hvide møbler, men samtidig skiller sig lidt ud og vil skabe lidt mere kant.

Kan du godt lide minimalisme og rene linjer, er tv-bordene fra Pascal en gode mulighed, da de er meget enkle uden diverse detaljer.

Eller har du måske en hang til træmøbler har Finca og Atelier lavet nogle helt unikke tv-borde, der vil passe godt ind i et moderne hjem, hvor man omfavner naturens materialer.

Du kan finde inspiration og se de mange forskellige muligheder på ILVA’s hjemmeside, hvor du også kan finde matchende møbler til tv-bordene, hvis du gerne vil køre den samme stil i hele hjemmet.

Du kan desuden bestille møblerne direkte til dit hjem fra hjemmesiden, hvilket gør det til en nem måde at handle møbler på.