Er du nået til et punkt, hvor du synes, dit hjem trænger til en smule fornyelse? Og bare rolig, hvis du ikke orker i gang med den helt store renovering af husets køkken eller badeværelse, så er der alligevel hjælp at hente.

I artiklen her giver vi dig et par simple tips og tricks til, hvordan du kan give dit hjem helt nyt liv.

Skift din facadedør ud

Noget af det, der kendetegner dit hjem allermest, er facadedøren. Ikke nok med at det er den, både du og dine gæster går ind og ud ad, så er det også døren, der typisk lægges mærke til som det første.

Hvis du gerne vil pifte dit hjem op, så kunne det altså være en god idé at skifte din facadedør ud. Det vil give dit hus et helt andet udtryk, og du vil med det samme føle en stor forandring.

Du kan med garanti få en facadedør, der passer helt perfekt til dit hjem. Der findes døre med én eller flere ruder, og du kan også få døre helt uden ruder. Du kan altså nemt finde en dør, der både falder i din smag, men også passer ind i stilen på dit hus.

Sving malerpenslen på dine vinduer

Hvis det ikke kun er døren, der godt kunne bruge en udskiftning, men det samme gør sig gældende for dine vinduer, så er der heldigvis en ting, du nemt kan gøre.

Du behøver nemlig ikke skifte dine vinduer ud for at give dem nyt liv. Du kan sagtens nøjes med at finde malerbøtten frem, svinge malerpenslen og vupti! Så synes dine vinduer helt nye igen. 

Få taget renset, og giv huset karakter på ny

Taget er noget, der giver dit hus karakter. Hvis du derfor gerne vil pifte din facade op, er det også en mulighed, at du får renset dit tag.

Alger og mos på taget kan både være til fare, men det er heller ikke noget, der pynter på dit hjem. En grøn belægning kan få dit hjem til at se misligholdt ud, og det er måske det, der får dit hus til at trænge til en opløftning.

Ønsker du ikke selv at stå med besværet, så hyr en professionel. På ingen tid kan de få dit tag til at skinne som nyt igen.

Vi ønsker dig god fornøjelse med din facaderenovering!