Nomess knagerække er både smart og praktisk

Der findes masser af forskellige typer knagerække og stumtjenere på markedet, men de fleste består blot af nogle faste kroge, hvor man kan hænge sit overtøj på. Men oftest har de fleste også andre behov end blot komme af med sit overtøj, og der kommer det smarte ved en Nomess knagerække tydeligt til udtryk. Modellen er nemlig både flot, praktisk og utrolig fleksibel i sin funktion.

Den universale Nomess knagerække

En Nomess knagerække opfattes allerede som et lille stilikon, da den er elegant i alle dens detaljer i form af rene linier og flotte farver. Knagerækken har et unikt og smukt design, der giver en flot stil i hjemmet. Man kan få en Nomess knagerække i disse to modeller:

  • So-hooked modellen med kroge i forskellige størrelser.
  • Line-up modellen med knager, der kan trækkes ud efter behov.

Begge modeller har desuden en praktisk hylde foroven, der er ideel til at placere tegnebog, mobiltelefon, nøgler og andre småting. So-hooked knagerækken er fremstillet af gummibeklædt træ, mens Line-up er udført i rent træ. En Nomess knagerække er derfor meget universal i sine anvendelsområder, så man derved kan anskaffe sig en passende model til netop jeres hjem. Man kan sagtens placere en Nomess knagerække i både gangen og i soveværelserne. Knagerækkene er på få år blevet meget udbredte måske især på grund af deres unikke design og praktiske funktioner.

Køb Nomess knagerække i en webshop

Det er både hurtigere, nemmere og ofte billigere at købe en knagerække og andre designerting online på nettet frem for at styrte rundt i de små butikker inde i gågaderne. Man sparer jo også transportudgifter og tid, da man lynhurtigt kan finde den ønskede vare på en webshop, hvor man blot betaler og indtaster sit navn og adresse, hvorefter man så har varen efter få dage med posten.

En webshop er i mange tilfælde noget billigere med den samme vare sammenlignet med de fysiske butikker, der jo naturligvis har flere udgifter til husleje og personale. Du har nemlig altid 14 dages fuld fortrydelsesret ved køb foretaget på nettet, og desuden er udvalget ofte større på en webshop, så derfor er det mange gange at foretrække frem for de normale butikker.

Man kan købe Nomess knagerække hos webshoppen Designfund.dk samt hos flere andre webshops på nettet. Nomess har en del tilsvarende produkter, der også kan findes på webshoppen, og det er især bokse til ting på et badeværelse, sæbedispensere, bøjler, bakker og meget mere.