Giv hjemmet nyt liv med den populære fjerlampe

Er du på udkig efter en ny lampe eller trænger du bare til, at der skal ske noget nyt i hjemmet? Hvad så med at anskaffe dig en unik fjerlampe, der i den grad er med til at skabe liv og sætte prikken over i’et i rummet?

Den moderne fjerlampe fra Vita Copenhagen

EOS lampen fra Vita er lavet af fjer og giver derfor et rigtig hyggeligt og flot lys. Fjerlampen kan fungere som pendel, men du kan også tilkøbe forskellige størrelse fødder som lampen kan hvile på, hvis du hellere vil bruge den som en bordlampe. Den fine fjerlampe har mange anvendelsesmuligheder både i form af sit design, men også fordi man kan få forskellige fødder til den, der øger mulighederne for placering i hjemmet.

Vita Copenhagen, der er brandet bag fjerlampen, er en ung virksomhed, der med få år på markedet har opnået succes udover Danmarks grænser. Brandet formår at kombinere kvalitet og gode priser med unikt design, der er fundamentet for virksomheden. Designet bærer præg af den nordiske designtradition i form af de enkle designs og rene linjer.

Foruden design er natur også et fænomen i fjerlampen, idet lampen er lavet af gåsefjer. Det betyder også, at lamperne ikke er fuldstændig ens, hvorfor du får en helt unik lampe med nuancer i fjerene, når du bestiller den smukke fjerlampe.

Find den hos Designfund

Du kan købe fjerlampen fra Vita Copenhagen hos Designfund, der leverer lampen i en flad kasse for at gøre leveringen så lidt som muligt en belastning af miljøet. Det hænger også rigtig fint sammen med virksomhedens fokus på natur, og det er endnu en faktor, der er med til at skille brandet ud fra mange andre lampebrands på markedet.