Hvis du er vild med at indrette dit hjem smukt, så er denne artikel lavet netop til dig. Bliv hele tiden ved med at holde indretningen i dit hjem vedkommende og personlig – dét er nemlig en kunst.

I denne artikel kan du læse om og få inspiration til, hvordan du kan bruge arvestykker til at sætte prikken over i’et i din bolig. Og så får du et par idéer til smarte DIY-løsninger, der med garanti kan sætte dig i sving ude i garagen.

Mix gammelt og nyt for et personligt udtryk

I dag kan du købe det meste til indretningen i butikker som IKEA eller ILVA. Derfor kan indretning fra tid til anden godt blive en smule upersonligt, da du og dine venner hurtigt kan få indrettet jer med mange af de samme møbler.

For at bryde med denne tendens kan du vælge at lege med mix af gammelt og nyt. Tag eksempelvis en smuk skænk og sæt den i stuen. Tilføj en vase eller andet stel, du har arvet. Sæt blomster i vasen eller frisk frugt i et fad.

Større elementer er også gode i den personlige indretning. Har du eksempelvis arvet en gyngestol, kan du sætte et romantisk præg på din stue. Et ældre møbel behøver nemlig ikke at være outdated. Tænker du, at din gyngestol bryder din stil, kan du tilføje et smukt lammeskindstæppe og voila, så har du et moderne udtryk.

På den måde handler mødet mellem gammelt og nyt altså også om kreativitet og personlighed. Her er ingen regler, og du må derfor gerne lege, når du indretter med dine arvestykker.

Find din indre DIY-kvinde frem

Af og til kan dine arvestykker godt trænge til en kærlig hånd, før de igen får et moderne udtryk. Det behøver dog ikke at være svært at opdatere et møbel.

Mange antikke møbler vil få et helt nyt udtryk, hvis de får en gang maling. Du kan i denne forbindelse vælge at være tro mod den oprindelige stil, eller du kan peppe en skænk eller et bord op ved at male det i en knaldrød farve. Eller hvad med en sart douche-farve?

Er du i tvivl om fremgangsmåde, er der heldigvis hjælp af hente. Hop du blot direkte ind på Youtube eller Google. Her kan du få alverdens tips og trick til enkle og smukke måder at give dine arvestykker et moderne look.