Mange tænker ikke over det i hverdagen, men faktisk benytter vi os af spejle mange gange hver eneste dag uden at tænke over det. De er simpelthen en uundværlig del af vores hverdag, og da de generelt har en meget lang levetid, så kan man ligeså godt købe nogle passende til hjemmet, så de kan give hjemmet en unik stil med deres udformning og placering.

Her anvendes spejle

Typisk findes der mange spejle i hvert eneste hjem, da vi jo bruger dem på badeværelset, når vi barberer os, lægger makeup, børster tænder og vasker os. Vi bruger dem også i soveværelset, når vi trækker i tøjet, og faktisk kan mange garderobeskabe fås med indbyggede spejle. Det er også meget udbredt at have et stort spejl placeret i entréen, så man lige kan se sin påklædning, før man skal af sted, eller når man lige træder ind i udefra. Hvis man lige har siddet lang tid i en bil, så vil man lige tjekke sit udseende, når man træder indenfor i hjemmet, og gæster vil også værdsætte denne mulighed. Man kan også anvende dem i forbindelse med hjemmets indretning og dekoration, da man ved hjælpe af deres virkning kan give boligen indtryk af at være større, end den faktisk er i forvejen. Årsagen til dette er refleksionerne, der skaber dybde, og dette er især praktisk ved mindre rum, der nu kan virke store.

Køb nye spejle på nettet

Nye spejle koster normalt ikke flere tusinde kroner, så dette er en billig og effektiv metode til at gøre hjemmet hyggeligere og give det mere stil, især hvis man finder nogle flotte og hyggelige nogen til formålet. Man kan faktisk finde det største udvalg på nettet, da mange møbelbutikker har et stort og varieret udvalg online.

IDÉ Møblers webshop kan man finde mange flotte spejle i forskellige designs og størrelser. Priserne ligger som regel mellem 300 og 1500 kr. på et spejl. En anden stor og kendt møbelkæde er Ilva, og på deres webshop finder man andre modeller af spejle at vælge imellem, så ved at tjekke forskellige hjemmesider burde man nemt kunne finde inspiration til hjemmets indretning og dekoration. Man bør altid huske at anskaffe sig en passende belysningskilde til sine spejle, da man derved opnår en langt bedre virkning. Lyset må gerne være kraftigt men alligevel dæmpet, således man ikke blændes.

Billede: Tif Pic