Selvom det er koldt derude, nærmer foråret sig med hastige skridt, og det betyder med andre ord, at det er ved at få styr på diverse havemøbler. Finder du undervejs ud af, at du skal have investeret i nogle nye havemøbler , kommer der her nogle gode råd til, hvordan du vælger de helt rette.

 

Tjek op på komforten

Det gælder for alle havemøbler, uanset materiale, at du skal teste komforten, så du ikke kommer hjem med nogle møbler, som du ikke kan holde ud at sidde i. Tjek derfor om stolen har et ergonomisk sæde og ryg, så du kan holde ud at sidde i den i mange timer, uden at den lukker af for dit blodomløb i ben eller fødder. Test, om den støtter godt nok i ryggen – for ellers bliver det en lang aften på terrassen, hvis du allerede efter en halv time sidder dårligt.

 

Alt det praktiske

Når du har tjekket op på komforten, er det tid til at tjekke alt det praktiske ved de nye havemøbler, du har kig på. Det første er, at du skal lægge mærke til, om du kan få halvestolene ind under havebordet, så de ikke fylder for meget på terrassen, når de ikke bliver brugt. Tjek endelig også gerne, om stolene kan foldes eller stables, så de ikke optager alt for meget plads, når de ikke er i brug. Selvom det er hyggeligt at have havemøbler fremme på terrassen, er det også bare dejligt, hvis de engang imellem kan pakkes sammen, så der er plads til andre aktiviteter.

 

Tjek kvaliteten

Når du skal ud og have nye havemøbler, er det vigtigt, at du tjekker kvaliteten, inden du træffer dit valg. Der er ikke noget så ærgerligt, som at komme hjem med et sæt havemøbler, som allerede eftre første sæson ser slidte og kedelige ud. Sådan skal det ikke være. Tjek derfor op hjemmefra, hvordan du tjekker kvaliteten på de forskellige materialer, så du er sikker på at komme hjem med et sæt, som holder sig flot og pænt sæson efter sæson.

Billede: Plage Vinilos y Decoración