Studiestart er lige om hjørnet, og det betyder for mange, at det er tid til at flyve fra mors og fars trygge rede og komme ud i verden og klare sig selv. Her er et par tips til ting, der absolut forsøder tilværelsen i en ungdomsbolig, hvor madlavning og vasketøj ikke længere varetages af overbærende forældre.

Dampstation

En steamer er et vidunderligt og fikst alternativ til strygejern og strygebræt, som man desuden sjældent kan finde plads til i studieboliger alligevel. Og indrømmet, det der med strygning kan sørme også være noget af en udfordring. Med en steamer er tøjet fint og glat på ingen tid, og det kræver ikke andet end en bøjle og lidt vand. Nemt og hurtigt!

Kaffemaskine

Hvis du skal starte studie og ikke allerede er kaffedrikker, er det relativt sikkert, at behovet nok skal opstå. De lange, hårde læse- og eksamensdage kræver gerne et ordentligt energiboost, og her er kaffe altså ikke at kimse af. Med en kaffemaskine eller stempelkande kan man endda gøre det lidt lækrere, end hvis man kaster sig over instantudgaven fra Netto.

 

Toaster

Spejlæg, hvidløgsbrød, panini og klatkager. Ja, en toaster er væsentligt mere alsidig end man tror. Og det kan jo vise sig ganske gavnligt, når pengene er små og tiden knap. Toasteren er i sandhed en ven, når måltidet gerne må gå så nemt og tjept som muligt. Hvis du ikke er helt frisk på de mere eksperimenterende brugsmuligheder, er den klassiske toast jo også altid en sikker og billig vinder.

 

 

Mikroovn

Nok er man flyttet ud, men man kan jo stadig være heldig at have en mor, der kommer med rester. Og ellers får man nemt kreeret sine egne rester, når man endelig får snøvlet sig sammen til at lave den der lasagne. En mikroovn er et dejligt redskab til nemme og hurtige varme måltider. Du vil elske den for evigt!

 

Hos Wupti.com kan du altid gøre et kup, når du handler ind til boligen. Og med Rabatpiloten kan du endda være heldig at finde rabatkoder til Wupti, der kan give dig lidt mere for pengene. Så er du klar til at sprede vingerne!