Få det sidste finish med den rigtige barstol

Når du skal indrette, er der mange ting, du skal tage højde for. Gardiner, tæpper, borde og stole skal alt sammen udvælges og gerne passe sammen så godt som muligt. Det er sådan, at nogle møbler kan skille sig mere ud end andre, og den type stol, hvor udtrykket kan variere rigtig meget, er barstolen. Det er en stol, som mange har meninger om, og når du skal vælge en barstol, skal du holde tungen lige i munden, inden du køber. Det er nemlig et møbel, opmærksomheden hurtigt falder hen på, og derfor skal barstolen være med til at understrege din stil, frem for at skille sig for meget ud.

Hvor passer en barstol ind henne?

Den traditionelle barstol med et enkelt ben af metal passer ikke altid ind i alle boliger. Hvis du eksempelvis har arbejdet på at få et blødt udtryk med naturfarver, planter og andet, så er det ikke altid, at det hårde metalliske materiale passer ind. Derfor er det med at finde en barstol, der passer ind i materialerne, og som har den eller de rette farver. Det kan være med til at skabe det sidste finish. Omvendt kan den traditionelle barstol være med til at give det helt rigtige barlook. Se et udvalg af barstole i forskellige materialer, farver og former lige her

Barstole der passer til dit køkkenbord

En let måde at give sit køkken et helt nyt udtryk er ved at tilføje nye barstole til dit køkkenbord. Det er blevet meget moderne at gøre en del af køkkenbordet til en del af samtalekøkkenet. Så i stedet for at have et spisebord, bliver en del af køkkenøen brugt til et bord, hvor du kan spise, eller ungerne kan lave lektier ved. Køkkenet er ofte sammensat med hjælp fra specialister, men du kan selv finde barstolene der passer til – vælg med omhu og få det sidste lækre finish.