Vil du gerne skabe et hyggeligt hjem, hvor der er masser af atmosfære og personlighed? Så skal der mere til end bare flotte møbler. Gå efter personlige ting, som har en betydning for dig, og krydr dem med masser af skønne gulvtæpper og nips i glade farver. Du får her vores opskrift på, hvad du kan gøre for at sprede hygge og hjertevarme, når du indretter din bolig.

Indret dit hjem med bløde tæpper

Tæpper kan bare noget særligt. De er ikke bare skønne at træde på en kold vintermorgen og nemme at støvsuge. De tilfører også en vis portion hygge og varme. Spar derfor ikke på tæpperne, når du går på jagt efter nyt interiør til din bolig. Et lunt tæppe med et print, som taler til dine sanser, kan være med til at sprede hygge i ethvert rum i din bolig.

Lad dine gæster blive mødt af et pænt tæppe i din entré, og placer gerne flere tæpper i din stue. Under sofabordet, ved lænestolen, midt på gulvet – det er kun din fantasi og kreativitet, der sætter grænser for, hvor du kan bruge et dejligt gulvtæppe.

Skru op for belysningen

Lys er ikke bare en nødvendighed i ethvert rum i din bolig – det skaber også hygge. Vil du gerne skabe nogle hyggelige rum, så tænk over at få så mange lamper ind i de enkelte rum som muligt. Tænk også gerne over, hvor stærke pærer du sætter i dine lamper. Der findes nemlig både hyggelig belysning og skrap belysning – og det afhænger helt og holdent af de pærer, som du sætter i dine lamper.

Giv kulør til dit hjem

Sort og hvid er smukke farver, når det kommer til bolig og interiør. Men vil du gerne skabe hygge og varme, skal der altså også lidt farver til. Dekorer dit hjem med farvede lamper, kulørte lysestager og andet nips. Og er du helt vild med farver, kan du også med fordel vælge en postkasserød sofa eller en solgul lænestol. Farver varmer, og farver hygger.