Indret dit hjem med sjove citater eller jokes

Kigger du også af og til på dine vægge rundt om i dit hjem og tænker: “Det kunne da i grunden være, man skulle hænge noget op, så det ikke ser så trist og kedeligt ud!”?. Hvis du selv har haft disse tanker før, så kan vi trøste dig med, at du helt sikkert ikke er den eneste.

Det er ofte et problem, man sidder tilbage med, hvis man måske lige er flyttet ind i et nyt hjem eller lignende. Hvis du gerne vil gøre noget ved det, så er der en lang række muligheder, du kan gøre brug af. En af de muligheder vi vil kigge på i denne omgang, er at hænge et sjovt citat eller joke op på væggen.

Få gæsterne i godt humør

Hvis du hænger en joke op på væggen, kan du være sikker på, at det er noget som dine gæster vil lægge mærke til. Der er ikke noget bedre end at få et kompliment fra en af sine gæster eller måske endda et lille grin, når joken bliver læst. Et citat gør sig som sagt også godt, og det kan enten være en sjov lille sandhed om livet, eller være noget mere seriøst.

Vælg en joke, der ikke støder nogen

Du skal dog passe på, at du ikke støder nogen. Så undlad at vælge en joke, som gør grin med etniciteter, hudfarve med mere. Så undgår du, at nogen føler sig stødt, eller at I kommer op at skændes, fordi du og din gæst ikke er enige i, hvorvidt indholdet er stødende eller ej.

Et filmcitat kan også være en mulighed

Nogle vælger også at hænge et filmcitat op. Visse steder kan man nemlig købe plakater, hvor der er et godt filmcitat eller flere på. Det kan fx. være et citat fra de klassiske Olsen Banden film eller citater fra andre klassikere.

Find det citat eller joke, der taler til dig

Uanset hvad, så er det selvfølgelig dit hjem, og det er dig der skal gå og kigge på det citat eller joken i lang tid frem. Så vælg noget, som taler til dig, og som du finder morsomt. Hvis dette er opfyldt, så kan det ikke gå helt galt. Du kan finde ideer eller inspiration til jokes på siden her.

Når du først har fundet frem til lige præcis det, du gerne vil have op at hænge, så kan du eventuelt printe det ud og sætte det ind i en flot ramme, så det ligner et billede, der er som skabt til den væg, du hænger det på!