Drømmen om et svensk fritidshus

Sverige er et af Europas største lande i areal og tilmed et af de mindst befolkede. Derfor er en stor del af landet dækket af betagende natur. Dette gælder også i Skåne, hvor naturparker og reservater er at få øje på så langt øjet rækker. Er du derfor i pagt med naturen og ønsker et fristed hvor du kan dyrke den fuldtud, er Skåne et godt valg.

Klipper dukker frem fra jorden mange steder, hvor klippeformationerne kan være så dramatiske, at lokale kalder stedet for Sveriges svar på Grand Canyon.

Skåne kan være det oplagte sted at bruge sin fritid, og derfor kan det være en god investering at købe et fritidshus i Skåne. Det er ret populært, og det ved man alt om hos mæglerfirmaet Landgren, der sælger mange fritidshuse i netop Skåne.

 

Oplev den skånske natur

Landgren kan hjælpe dig med at finde det perfekte fritidshus, der er omringet af skøn og dragende natur. Når først du er i Skåne, kan du med rette hoppe i vandrestøvlerne. Du kan både gå, vandre, køre, padle eller sejle Skåne rund. Du kan bevæge dig fra nord til syd eller øst til vest.

Finder du dit ønskede fritidshus i Skåne gennem ejendomsmæglerne hos Landgren, har du ubetinget adgang til den skånske natur, som man ofte kalder for Københavns vilde baghave. Her kan du nyde livet, naturen og bare være til i nuet.

Billede: Tommie Hansen