Går du med ønsket om at forandre noget ved dit badeværelse? Men er hverken tiden eller pengepungen til selv at gå i gang med den store renovering eller hyre nogen til det? Frygt ej, der er stadig masser af ting, som du kan gøre, hvis du gerne vil give dit badeværelse en makeover.

Skift vasken ud

Hvis du gerne vil skifte dele af inventaret ud på badeværelset, men uden at pille alt ned, så burde du måske overveje, om en ny håndvask er det, som du mangler. Din nuværende vask har måske gamle ridser eller mærker, som måske kan irritere dig i det daglige. De bekymringer slipper du helt og aldeles for, hvis du skifter vasken ud.

Med en ny og flot vask, som måske er kombineret med en skinnende, ny vandhane, vil dit badeværelse pludselig se helt forandret ud. Vasken bruger du netop hver eneste dag, så hvis den får en udskiftning, føles det næsten som om, at du har fået et helt nyt badeværelse.

Hæng et andet badeforhæng op

Hvis det ikke er håndvasken, men i stedet dit bad, som du trænger til at forandre, kan du heldigvis også nemt gøre det. Med få midler kan du for eksempel investere i et nyt badeforhæng, som vil give nyt liv ude på badeværelset.

Du kan vælge at have et forhæng i en helt anden farve end det forrige. Hvad med at vælge et forhæng i en pangfarve eller et forhæng med et fedt mønster på? Du vil helt sikkert elske, at der kommer noget liv ind på dit gamle badeværelse. Det sker helt automatisk, lige så snart du skifter det gamle badeforhæng ud.

Det er svært at undgå, at badeforhænget kommer til at se en smule medtaget ud, så snart det har hængt i noget tid og er blevet udsat for kalk fra vandet. Et nyt badeforhæng pynter derfor gevaldigt på ethvert badeværelse.

Gør dit badeværelse mere indbydende

Badeværelset kan blive langt mere dekorativt, hvis du skifter nogle af de nuværende genstande ud. Mangler der nye håndklæder, hvis de nuværende ser forvaskede ud? Skal der en ny sæbedispenser og et nyt tandbørstekrus til? Eller trænger badeværelset egentlig bare til lidt pynt i form af nye stearinlys og en plante? Det kræver ikke nødvendigvis meget at forandre dit badeværelse, men det vil klart fremstå mere indbydende lynhurtigt.