Hvis man har en overdækket terrasse eller udestue tilknyttet boligen, så kan man udnytte dette rum året rundt, og nogle komfortable møbler gør oplevelsen hyggeligere, så måske burde man kigge lidt på gode havemøbler evt. hos Ilva, der har et stort og varieret udvalg i flere stilarter.

Man kan eksempelvis finde en eksklusiv lounge serie ved navn Arizona, som er en et modulsystem bestående af flere modeller af sofaer og stole, og topmodellen er en komfortabel lounge hjørnesofa, som giver boligen stil og elegance samt er behagelig at opholde sig i.

 

Den eksklusive lounge stemning

Det gælder jo om at skabe en hyggelig stil i hjemmet, hvor man både selv samt gæsterne kan opholde sig igennem længere tid på en komfortabel måde. Man kan finde komfortable havemøbler, der er velegnede til at stå på altaner og terrasser året rundt, hvor man stadig skaber en eksklusiv lounge atmosfære. En lounge er egentlig en slags dagligstue, hvor man kan slappe af i komfortable omgivelser, og man kan i dag finde havemøbler i høj kvalitet, der giver samme stemning i udestuen, som man normalt har inde i dagligstuen.

Mange har tidligere valgt de traditionelle havemøbler, der enten består af bambus eller plastik samt med tilhørende hynder. Denne løsning er også fin, men den mangler totalt stil, idet man altid vil associere denne med campingstilen, men for få tusinde kr. kan man altså have glæde af komfortable møbler, der kan holde i mange år, så måske burde man anskaffe disse udestuemøbler i fremtiden.

 

Materialevalg til havemøbler

Normalt får man det, som man betaler for, når man anskaffer sig nye havemøbler. Hvis man leder efter møbler i høj kvalitet får man også en længere levetid på møblerne, og komforten er også i topklasse, og man kan starte med et bord med tilhørende stole, men man kan også vælge en mere behagelig lounge stemning, som består af en sofa med chaiselong og loungebord evt. med glasplade.

Det vigtigste, man skal sikre sig ved købet, er materiale valget, som bør være kraftigt udført i holdbare materialer, der er rengøringsvenlig og solidt. Ofte anvender man møbler fremstillet af polyrattan, der især er kendetegnet ved at være et holdbart kunstigt materiale i en kombination af flet og plastik, som giver meget solide og robuste havemøbler. Fordelen ved disse havemøbler er, de er særligt velegnede til det danske ustabile vejr, fordi de kan tåle at stå udenfor, og de holder sig pæne igennem længere tid, og desuden er polyrattan havemøbler stort set vedligeholdelsesfrie og kan nemt rengøres med lidt vand og sæbe.

Billede: EatLiveGrowPaleo.com