Flotte vitrineskabe skaber orden og stil

Alle hjem bør have ét eller flere vitrineskabe, da vitrineskabe opfylder flere funktioner på én gang. Du har muligvis et stort køkken med en massekøkkengrej, og du har sandsynligvis også en stue med møbler. Hvordan opmagasinerer du dine småting, der jo kan være:

  • Tallerkner, skåle, kopper, kander og øvrigt porcelæn.
  • Bestik.
  • Glas.
  • Lysestager.
  • Vin og spiritus.
  • Køkkenmaskiner og udstyr.
  • Bøger, blade og tidsskrifter.
  • Kontorartikler.
  • Diverse andre småting.

Til tøj, legetøj og andre større ting kan en kommode eller et skab være mere velegnet som opmagasinering, men det er mere oplagt at placere flotte genstande i sine vitrineskabe, således de både pynter men også gør det nemt at finde i en fart.

Forskellige typer vitrineskabe

Der har fandtes vitrineskabe i flere hundrede år, da det faktisk blot er et skab med hylder, der har glaslåger at lukke med. Nogle vitrineskabe har desuden baggrundsbelysning til hylderne, der på den måde giver et behageligt skær om aftenen. Der findes mange forskellige typer af vitrineskabe i mange prisniveauer og kvaliteter, så man bør undersøge mulighederne, før man blot køber et eller flere vitrineskabe til sit hjem.

Stilen og designet kan betyde en del for prisen, idet visse mærkevarer jo kan være ret kostbare, men generelt er det størrelsen og materialevalget, der afgør prisen på vitrineskabe. De billigste typer vitrineskabe er som regel fremstillet i MDF laminat eller spånplade, og de kan faktisk fås helt ned fra 1.000 kr., men så indeholder de som regel også kun en enkelt sektion med få hylder og låger.

Store vitrineskabe med mange låger og hylder koster måske 5-10.000 kr., men så er de også fremstillet i et solidt og massivt materiale, der sikrer dem en holdbarhed på mange år, og så kan investeringen jo alligevel forsvares. Hvis du anskaffer dig nogle passende vitrineskabe til dit hjem, så vil du både opnå mere orden på dine småting, og dit hjem vil få mere stil. Du vil simpelthen kunne kombinere funktionalitet med æstetik og på den måde skabe en hyggelig og stemningsfyldt atmosfære.

Find inspiration på en webshop

Du må ikke umiddelbart forvente, at din lokale møbelforretning har mange forskellige typer vitrineskabe at vælge imellem. De har måske 4-5 forskellige typer i udstillingen, idet de jo også må have plads til senge, spiseborde, sofaer og andre møbler, der jo fylder meget i en butik og på lageret.

Du finder derfor et langt større udvalg af vitrineskabe på nettet hos de store webshops, og her er priserne ofte ret billige og konkurrencedygtige, da en webshop jo ikke har samme høje udgiftsniveau som de fysiske butikker med husleje og stort personale.

Du kan finde gode priser på vitrineskabe hos Biva, da firmaet i årevis har leveret møbler til danskerne til overkommelige priser. I dag satser Biva især på nethandel fra deres webshop, hvor de har et stort udvalg af vitrineskabe og andre møbler i alle prislejer, således de fleste kan finde noget, der netop passer til deres stil og behov.