Elegante gamle lamper kan give boligen et elegant præg

Det behøver ikke koste en formue i gebyrer til indretningsarkitekter og designermøbler, hvis du gerne vil give boligen et mere elegant udseende. Ved at investere i nogle eksklusive møbler og lamper kan du nemlig selv skabe en hyggelig atmosfære i en tidløs stil, hvis du finder de rette genstande. De fleste nye lamper er i en moderne stilart, og hvis du mere er til den ældre stilart indenfor lamper, så bør du undersøge brugtmarkedet for elegante og eksklusive gamle lamper. Danmark har i løbet af de sidste 100 år frembragt mange elegante lamper i et unikt design, og de fleste mennesker har sikkert hørt om disse anerkendte lampemagere:

  • Louis Poulsen
  • Verner Panton
  • Arne Jacobsen
  • LeKlint
  • Poul Henningsen

Mange fordele ved investering i anerkendte designerlamper

Der gælder det samme for designerlamper som for designermøbler, idet de jo ofte kun findes i de brugte udgaver, således der kun findes et begrænset udvalg. De klassiske elegante møbler og lamper er i dag ret eftertragtede og sjældne, hvilket giver dem stigende priser år for år. Du kan dermed opnå en del fordele ved at investere i sådanne sjældne gamle lamper, da du får:

  • En flot og elegant belysning
  • En kunstgenstand i dit hjem
  • Din lampe vil stige i værdi gennem de kommende år
  • Din boligstil vil højnes markant

Du får således både en brugsværdi og en lønsom investering ved at anskaffe dig sjældne gamle lamper, så derfor bør du absolut undersøge markedet for gode tilbud. Men hvor finder man så egentligt disse lamper, hvis de nu er så sjældne?

Find lamper på internettet

Du kan stadig være heldig at løbe over nogle elegante gamle lamper i en genbrugsbutik, på en auktion, et dødsbo eller i den blå avis. Men det kan være meget tidskrævende at komme alle disse steder, så den nemmeste metode for at finde gamle lamper er at søge efter dem på internettet. Her kan man finde både nye og gamle lamper til salg. Det bedste sted at søge efter gamle lamper til salg er på hjemmesiden Lauritz.com. Dette online auktionshus har et stort udvalg af brugte og sjældne genstande såsom møbler og lamper, idet private sætter deres brugte genstande til salg herinde. Du kan undertiden lave et godt køb, hvis ikke mange andre ser den lampe, som du netop er på jagt efter. Det kan aldrig skade at lægge et bud ind på de gamle lamper, som du kunne være interesseret i.