Sådan vælger du de rigtige havemøbler

Indkøb af havemøbler indebærer flere overvejelser – fra at vælge den rigtige størrelse og materiale til at finde nogle havemøbler, der passer til den tiltænkte plads i haven. Indretning af din have kan blive en helt overvældende og stressfremkaldende oplevelse. Derfor får du her nogle tips, der forhåbentlig kan gøre møbelshopping til haven lidt nemmere.

Fire gode råd til havemøbelshoppingen

 1. Konstruktion
  Ideelt set bør møbler føles tunge og solide. Især havemøbler produceres ofte i plast, men de massive trækonstruktioner holder altså længere og tilføjer samtidig et mere elegant look. Sørg dog altid for at prisen er i overensstemmelse med kvaliteten og dine forventninger til levetiden.
 1. Komfort
  Æstetik er en af ​​de vigtigste funktioner ved valg af møbler. Du bør ikke basere din beslutning udelukkende på udseendet af havemøblet. Tænk over funktionen og rollen af disse ting i din hverdag. Prøv møblerne før du køber noget. Uanset hvor smukke dine nye møbler er, er de ubrugelige, hvis de ikke er behagelige.
 1. Form
  Er formen på havemøblerne trendy, eller vil den forblive stilfuld i løbet af årene? Køb af lounge havemøbler indebærer en tilstrækkelig investering, hvorfor det er vigtigt at være sikker på sit valg. Vælg varer, du vil elske i fremtiden. Det betyder dog ikke, at du skal vælge noget kedeligt og formløst. Uanset om du foretrækker moderne eller traditionelt design, er det en god idé at gå efter tidløse klassikere.
 1. Stof
  Ved køb af polstrede møbler skal du huske på, at lysere stoffer er mere sarte, hvorfor du med fordel kan vælge noget mørkere stof, der dermed kræver mindre rengøring.

Køb smukke loungemøbler hos IDEmøbler

Vil du gerne tilføje en hyggelig stemning og et afslappet miljø til din have, så tjek IDEmøblers udvalg af flotte loungemøbler til haven ud. De har et varieret udvalg og lækre og moderne møbler, der ikke mindst er super flotte, men samtidig er behagelige møbler af høj kvalitet. Klik ind forbi deres hjemmeside, hvor du kan bladre igennem hele deres sortiment af loungemøbler til haven.