Opbevaring lige efter dine behov

Mange opbevaringsløsninger er knap så fleksible, hvilket betyder, at man ender med at betale for mere plads, end man reelt bruger. Derfor kan det godt blive rigtig godt at få opbevaret sine ting. Men det er der heldigvis råd for, da Gobox forhandler billig og fleksibel opbevaring med deres nye koncept.

Gobox har nemlig udviklet et nemt koncept med formålet om at gøre opbevaring tilgængelig for alle, også til dem der ikke har en bil eller råd til at betale dyre summer for et lille opbevaringsrum. Det gør Gobox nemlig ved at tilbyde en service, hvor prisen er skruet helt i bund og kan justeres af kundens egne behov. Det betyder altså, at man kun betaler for den plads man reelt bruger.

 

Opbevaring til store og små behov

Hos Gobox kan du købe opbevarings abonnement på et pulterrum, der er 3 kvadratmeter og ca. svarer til et loftsrum. Det koster 795 kroner om måneden og er en god måde at få opbevaret nogle af sine ting på og lave lidt mere plads i hjemmet. Har man imidlertid brug for mere plads, kan man få en lejlighedsløsning på 6 kvadratmeter, hvilket svarer til hvad der kan være i en to værelseslejlighed eller en lille treværelseslejlighed. Det koster 1395 kroner om måneden.

Derudover kører Gobox med et kasse system, hvor man betaler 29 kroner per kasse om måneden, hvilket gør det muligt at opbevare helt ned til en enkelt kasse. Det er enormt smart, da man dermed kun betaler for den plads man bruger. Så man bestiller bare x antal kasser gennem Gobox, pakker sine ting ned, og så afhenter Gobox kasserne igen og opbevarer dem for dig. Når du så vil have dine ting igen, kommer Gobox tilbage med dem.

Gobox er altså en løsning for alle – store som små behov og uanset om man har en bil eller ej.

Billede: Kim Scarborough