Her får du billig opbevaring af møbler

Står du midt i en flytning, har du forelsket dig i en ny sofa, eller har du bare ikke plads til alle dine møbler i dit nye hjem? Uanset hvad så har Gobox en rigtig god opbevaringsløsning af møbler til dig, der tillader dig at opbevare din møbler på billige og fleksible vilkår.

Man kan nemt komme til at få brug for opbevaring for både kortere og længere perioder, hvorfor det skal være nemt og simpelt at opbevare sine møbler.

Det er netop hvad Gobox forsøger at indfri med deres opbevaringskoncept, hvor du står for afhentning og tilbagelevering af dine møbler eller andre genstande. Det betyder, at du slipper for at slæbe den tunge sofa, leje en trailer for at transportere den og i øvrigt skulle bakse den ind og ud af opbevaringsrummet. Alt dette klarer de ansatte hos Gobox nemlig for dig.

 

Prøv Gobox gratis

Du kan lige nu prøve Gobox af helt gratis i en måned, så hvis du ikke er helt sikker på om konceptet tiltaler dig eller du måske står midt i at skulle renovere dit hus, ommøblere eller male, så kan du med fordel prøve deres fleksible opbevaring af møbler af uden at betale en krone.

Hos gobox er opbevaringen af dine møbler desuden sikker, hvorfor du ikke behøves at bekymre dig om, at dine møbler pådrager sig skader, bliver stjålet eller lignende.

Det er desuden en rigtig god service, da du både kan benytte den i længere eller kortere perioder. Det kan for eksempel være, at du står midt i mellem en flytning og uden et hjem for en kortere periode, hvilket Gobox kan være en god løsning til.

Det kan også være, at du har udset dig nogle nye møbler og ønsker at opbevare dine gamle møbler til senere brug eller indtil du er sikker på, at du vil beholde de nye. Uanset hvad kan Gobox hjælpe dig, og de opbevarer møbler for helt ned til 39 kroner om måneden. Det er altså både en enormt fleksibel, men også billig opbevaringsløsning til møbler, der samtidig gør det nemt for dig at få opbevaret dine ting.

Billede: Graham and Sheila